Blåbärspaj

Lite nyttigare men lika god för det!

Ingredienser:
*Fullkornsvetemjöl
*Fiberhavregryn
*Bakepro (protein)
*Vaniljprotein
*Sötningsmedel
*Olivolja
*Blåbär

Jag höftade lite så exakta mått har jag inte.
Men ca 50% mjöl + gryn och 50% bakepro, 1msk
vaniljprotein, sötningsmedel efter smak och så
mycket olja att det blir degigt.
Varva med så mkt blåbär du vill ha.

In i ugnen i 15 min på 200 gr.
Serveras med kall vaniljsås gjort på minimjölk.
MMMmmmm...


Smak av sommar!

Kommentarer
Postat av: Sirpa

Åh vad det såg smarrigt ut!! Var hittar du bakepro för det är inte vanligt proteinpulver va? Jag brukar nämligen baka med proteinpulver, men det där lät spännande som alt... Kram

2011-04-23 @ 19:31:42
URL: http://sirpaspringerigen.blogspot.se
Postat av: Annie

De där lät gott, men hur gör du vaniljsåsen? :)

2011-04-25 @ 19:34:18
URL: http://liveitloveit.shapemeup.se
Postat av: Nina

Sirpa: BAKEPRO är framtagen för att kunna användas som ett bak- och matlagningsprotein utan smak. Genom att ersätta en del av mjölblandningen i dina recept höjer du proteinnivån. Jag brukar ersätta ca 1/2 av mjölet med Bakepro. Finns i Tobbes butik, dock inte på nätet hos P.B. Men det är Dalblads produkt så den finns lite överallt hos kosttillskottsbutiker. Kram



2011-04-26 @ 21:50:50
Postat av: Nina

A: denna gång var det bara vanlig vaniljsåspulver med minimjölk. Men vill du vara nyttig så är ett kaesinprotein med vaniljsmak att rekomendera, tex Pro 85. Då blir det mer protein o inget socker. Gott att vispa med elvisp så det blir "fluffigt". Lycka till!

2011-04-26 @ 21:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0