Pumpat tuttarna!

Idag var det bröst o axlar som stod på dagens schema. Laddade med en STOR kopp kaffe 20 min innan passet o pre-workouten Demon 30 min innan. Jag blev ju pigg som en "durracell kanin"!!!Bröstpress lutande:


49 kg - 5 set

Bröstpress sittande:

50 kg - 1 set
45 kg - 4 set

Axellyft åt sidan:

10 kg - 4 set

Axelpress:

12 kg - 2 set
10 kg - 2 set


Trampmaskin - 15 min
Löpband - 15 min


Kan verkligen rekomendera Demon som kosttillskott innan din styrketräning. Den stimulerar muskeltillväxten, ökar uthålligheten o framför allt ger den dig en energikick!
Den kan ge lite stickningar i ansikte o fingrar i början men det går över ganska snart.
Demon innehåller Kreatin så du slipper att komma ihåg att äta Kreatintabletter varje dag o så innehåller den koffein o taurin som gör dig pigg! Drick drinken ca 30-40 min innan din träning o sen e det bara att köra!!
Trots att jag legat rekord lågt med mitt kaloriintag denna vecka så har jag iallafall haft jätte bra med energi i musklerna. Kan kanske bero på att jag vet att jag ska äta en jäkla massa godsaker på Lördag! Har ju så kallade "ätardagar" 1 dag i veckan under min nuvarande diet. Ska börja dra ner på dom oxå snart men inte denna helg...för då åker vi till Stockholm o ska fira påsk med massor med onyttigheter!

Jag o T har bokat in oss på Hotell Anglai där vi bara ska njuta o ha det gött!
Det kommer bli shopping, restaurang besök, "häng" i hotellbaren, mys på rummet, en lååång o god hotellfrukost o ett träningspass på gymmet....
o så påskgodis så klart!


Hotell Anglai


Sov gott!


Idag har det pumpats armar!

Idag var det biceps o triceps som skulle mosas på gymmet!
Det blev ett hårt pass med endast 2 övningar men 16 set totalt.

Biceps curl:
13 kg - 4 set
16 kg - 4 set

Triceps sittande med rep ö huvudet:
Platta 3 - 8 set

Bjuder på en bild från passet ;)Nu e det dax för "nattprotte" innan jag ska hoppa ner i sängen!

SOV GOTT!

Jag har gjort en "Britney"...

eller rättare sagt en 1/2 "Britney"!
Igår var jag hos stans bästa frisör Emma för att snygga till mig till våren. Har funderat länge på att jag vill göra något crazy med håret. Så efter att sett mina idoler Rihanna o Carmen Electras nya frillor så tänkte jag:
what the f**k nu kör vi!Jag drog ut några bilder till Emma o bokade tid o sen var det bara att ta fram rakapparaten o köra!!!
JAG ÄR SUPER NÖJD!
Frisör-tanterna på salongen fick nog en chock när vi rakade halva skallen. De kom fram o frågade vad vi höll på med o hur det skulle bli med sina frågande blickar. Ha ha!
Men det går faktiskt att kamma över det långa håret om man vill dölja det.
Så här ser jag ut nu...Vad tycks då?Under Construction!

Nu är jag igång med mitt bloggande efter alla förfrågningar varför jag inte skaffar mig en blogg! Världens bästa Nora har spenderat timmar till att skapa en blogg till mig o nu e vi ju på rätt väg! Den e inte riktigt klar men det kliar ju i mina fingrar att få börja skriva så nu börjar jag!!!
Hoppas att ni gillar den...

Jag o NoraVälkomna till min blogg!RSS 2.0